Twitter

Käyttöehdot

Rusgate.fi -sivuston käyttöehdot.

Yleiset käyttöehdot

  1. Rusgate.fi uutis- ja markkinatietopalvelu on tarkoitettu käyttäjän omaan liiketoimintaan liittyvään tai henkilökohtaiseen käyttöön.
  2. Käyttäjillä on oikeus käyttää palvelun tietosisältöä tekijänoikeuslainsäädännön mukaisesti. Lainattaessa palvelun tietoja lähteinä on mainittava Rusgate.fi.
  3. Rusgate.fi uutis- ja markkinatietopalvelun palveluntuottajat eivät vastaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle sivuston mahdollisesti sisältämistä virheistä eivätkä palvelun sisältämien tietojen käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.
  4. Palveluntuottajat eivät vastaa palvelun mahdollisista toimintakatkoksista esimerkiksi huoltotöiden tai teknisten vikojen vuoksi eivätkä tietoliikenneyhteyksien tai Internet-verkon mahdollisista toimintakatkoista.
  5. Palveluntuottajilla on oikeus muuttaa palvelun sisältöä, toimintaa ja näitä käyttöehtoja, mikäli muutokset ovat tarpeen palvelun kehittämiseksi tai muusta hyväksyttävästä syystä.
  6. Rusgate.fi –palvelun sisältämän tiedon jakaminen muille kuin palvelun käyttöoikeuden haltijoille ilman palvelun ylläpitäjän lupaa on kielletty.

Laskutus

  1. Palvelun kuukausittainen käyttömaksu, joka maksetaan etukäteen, määräytyy oheisen hintataulukon mukaan.
  2. Kestotilaajan käyttöoikeus jatkuu, kunnes jompikumpi osapuolista irtisanoo sen. Kestotilaaja voi irtisanoa tilauksen lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen info@rusgate.fi. Palvelun tuottaja voi irtisanoa käyttöoikeuden päättyväksi välittömästi, jos käyttäjä rikkoo käyttöehtoja.
  3. Yksityistilaajien laskutus tapahtuu kolmen kuukauden jaksoissa. Tilausvahvistuksen yhteydessä lähetettävä lasku koskee kolmea ensimmäistä kuukautta.
  4. Yritys-, organisaatio- ja oppilaitostilausten laskutus tapahtuu kerran 12 kuukaudessa. Tilausvahvistuksen yhteydessä lähetettävä lasku koskee 12 ensimmäistä kuukautta.

Käyttöehdot voimassa alkaen 1.1.2009. Päivitetty 1.3.2014.

Kysyttävää? Lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@rusgate.fi

Salasana hukassa?