Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman ilmoituksensa Profiili-sivultaan.

Konferenssi: Barents Reunion 24.-25. toukokuuta 2016, Tornio-Haaparanta (päivitetty)

Konferenssi: Barent Reunion 24.-25. toukokuuta 

Paikka: Toranda, Näätsaarentie 241, 95450 Tornio, FINLAND.

 
Barents Reunion on kansainvälinen konferenssi, joka järjestetään tänä vuonna jo yhdeksättä kertaa. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Tornion ja Haaparannan kaupungit yhdessä IKEAN kanssa. Barents Reunionin avulla halutaan innostaa etenkin Barentsin alueen nuoria yrittäjyyteen sekä tuoda esille alueemme tarjoamat valtavat mahdollisuudet. Tämän vuoksi paikalle halutaan kutsua sekä nuoret että jo hieman kokeneemmat yrittäjät ja visionäärit koolle kerran vuodessa tarjotakseen heille mahdollisuuden vaihtaa ideoita päättäjien ja asiantuntijoiden kanssa sekä kuunnella mielenkiintoisia menestystarinoita Barentsin alueelta.

Maiden huippuluennoitsijoiden ja kiinnostavien kansainvälisten paneelikeskustelujen lisäksi tarjotaan mahdollisuus kuunnella Barentsin alueen yrittäjien inspiroivia henkilökohtaisia kertomuksia unohtamatta loistavaa tilaisuutta verkostoitua.

Tapahtuma kestää lounaasta lounaaseen ja sisältää myös viihdyttävän iltaohjelman. Osallistuminen on ilmaista ja tapahtuma simultaanitulkataan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Paikkoja konferenssiin on rajoitetusti. Ilmoittautuminen sulkeutuu 13. toukokuuta.
Lisätietoa:

Tapahtumasta nettisivut www.barentsreunion.com.

Ohjelma ja rekisteröityminen http://www.barentsreunion.com/BarentsStart/THE-CONVENTION/Program.html

Tapahtuman facebook-sivut https://www.facebook.com/BarentsReunion/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?