Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman ilmoituksensa Profiili-sivultaan.

Finnish Business – tapahtuma Pietarissa 21.10.2015

Vuoden merkittävin, suomalaiset ja venäläiset yritykset sekä liike-elämän päättäjät yhteen kokoava Finnish Business- tapahtuma järjestetään jo viidettä kertaa 21.10.2015. Tänä vuonna tapahtumapaikkana on Pietari, suomalaisyritysten portti Venäjän markkinoille. Tapahtuma tarjoaa erinomaiset puitteet uusien asiakkaiden ja bisneskontaktien löytämiseen.
Aiempien, kiitosta keränneiden Finnish Business -tapahtumien tapaan ohjelma sisältää korkean tason seminaarin, toimialakohtaiset yritysesittelysessiot ja verkostoitumiseen siivittävän Networking Buffeen. Lähde mukaan hakemaan yrityksellesi kasvua Venäjän markkinoilta! Lisää tietoa www.fbrussia.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?