Twitter

Venäjän Internet-valvoja sulkenut yli 600 nettisivustoa helmikuun jälkeen

Venäjän Internetiä valvova viranomainen Roskomnadzor on sulkenut viime helmikuun  jälkeen yli 600 nettisivustoa.

Venäjän viranomaisilla on ollut mahdollisuus sulkea ilman tuomioistuimen päätöstä Internet-sivustot joita on syyttäjän toimesta epäilty ”ääriryhmien” ylläpitämiksi. Viraston johtaja Alexander Zharov kertoo että sulkemiset on tehty välittömästi kun syyttäjän pyyntö on esitetty.

Roskomnadzor on saanut syyttäjiltä helmikuun jälkeen yli 100 pyyntöä, jotka ovat johtaneet lopulta yli 600 sivuston sulkemiseen. Sivustojen joukossa on ollut myös Kremliä arvostelleita uutissivustoja. (Lähde The Moscow Times)

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?