Twitter

Parlamentin ylähuoneessa kritisoidaan ehdotusta turistiverosta

Venäjän parlamentin ylähuoneen sosiaaliasioiden valiokunnan puhemies Valeri Rjazanski on kritisoinut esitystä ulkomaanmatojen veron kiristämisestä. Rjazanskin mukaan verot hankaloittaisivat entisestään venäläisten matkanjärjestäjien tukalaa tilannetta.

Torstaina parlamentin ylähuoneen senaattori Nikolai Zhurlavljov esitti matkustajaveron lisäämistä ulkomaan lomamatkoille matkustavilta venäläisiltä. Verolla olisi tarkoitus yllyttää venäläisiä lomailemaan kotimaassaan. Rjazanskin mukaan ajatus on väärä.

– Matkailusektori on vaikeuksissa ja tällä hetkellä ei ole mitään perusteita lisätä sen ahdinkoa. Taloudellisesta näkökulmasta se ei olisi tuottavaa, Valeri Rjazanski kommentoi uutistoimisto RIA Novostin mukaan.

Rjazanski kertoi olevansa sitä mieltä, että kotimaanmatkailua tulisi kehittää muilla tavoin. Hän muun muassa ehdottaa kotimaanmatkailun subventoimista pienituloisimmille sosiaaliluokille, kuten eläkeläisille, invalideille, lapsille ja nuorille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?