Twitter

Vladimir Putin luopui ehdokkuudestaan Brjanskin alueparlamenttivaaleissa

Uutistoimisto Interfaxin mukaan Vladmir Vladimirovitsh Putinin ehdokkuus Brjanskin alueen alueparlamenttivaaleissa on vedetty pois. Asiasta kertoi tiistaina alueen keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja Igor Kaplunov.

Keskusvaalilautakunnan mukaan Putinin ehdokkuuden perui hänet alun perin ehdokkaakseen nimennyt Rodina puolue, verkkolehti Lenta.ru uutisoi. Tieto presidentti Vladimir Putinin täydellisen nimikaiman asettumisesta aluevaalien ehdokkaaksi levisi venäläismediaan heinäkuun alkupuolella.

Brjanskin alueen keskusvaalilautakunnalle toimitettujen tietojen mukaan vuonna 1963 syntyneellä Vladimir Putinilla on korkeakoulutus ja hän työskentelee mekaanikkona.

Brjansk sijaitsee Länsi-Venäjällä, Valko-Venäjän ja Ukrainan rajojen tuntumassa. Aluevaalit järjestetään 14. päivänä syyskuuta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?