Twitter

Rosneft lykkää osaa projekteistaan pakotteiden johdosta

Rosneft saattaa siirtää eräiden projektiensa toteuttamista  uusimpien Venäjään kohdistuvien Ukraina-pakotteiden takia, sanoi Rosneftin hallituksen puheenjohtaja Igor Setshin tänään Caracasissa.

– Toimimme erilaisissa olosuhteissa ja olemme muun muassa valmiita muuntamaan toimintaamme näihin pakotteisiin liittyen. Temme työtä, nostamme tehokkuutta, eräitä projekteja siirrämme, mutta luulen, että ennen kaikkea puhe on tehokkaasta työskentelystä, 1prime siteeraa ITAR-TASSin uutista Setshinin puheenvuorosta.

Yhdysvallat vaatii jatkossa erityistä lisensointia syvänmeren, mannerjalustan ja napa-alueiden öljynporausteknologian tuotteille, joita aiotaan viedä Venäjälle. Pakotepäätöksen yksityiskohdat julkistetaan lähipäivinä. Rajoitukset tulevat koskemaan ainoastaan uusia projekteja, täsmennettiin Yhdysvaltaina hallinnosta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?