Twitter

Matkatoimisto Ekspo-Tour lopetti toimintansa

Kahden viikon sisällä jo toinen pietarilainen matkatoimisto on ilmoittanut lopettavansa toimintansa. Torstaina 30. heinäkuuta matkatoimisto Ekspo-Tour julkaisi kotisivuillaan ilmoituksen, jossa se kertoo lopettavansa matkatarjontansa. Kahta viikkoa aikaisemmin toimintansa päättämisestä kertoi myös talousvaikeuksiin ajautunut, Venäjän vanhimpiin ja suurimpiin matkatoimistoihin lukeutunut Neva.

Siinä missä Neva tarjosi matkailijoille pääosin Euroopan kohteita, Ekspo-Tours keskittyi tarjoamaan Krimille ja Kaukasukselle suuntautuneita terveyslomia ja Mustanmeren risteilyjä. Yhtiön matkatarjontaan kuuluivat myös mm Baltian-maat, Ukraina ja Tshekki, uutistoimisto RIA Novosti uutisoi.

Yhtiö ajautui talousvaikeuksiin sen jälkeen kun Ekspo-Toursin yhteistyökumppani poisti Mustanmeren-risteilyiltä vierailukohteita ja yhtiö joutui sen vuoksi maksamaan risteilyistään kompensaatioita.

Viime viikolla myös moskovalainen Roza Vetrov Mir -matkatoimisto lopetti toimintansa talousvaikeuksiin vedoten. Matkatoimiston tarjontaan kuului lähinnä Eurooppaan suuntautuneita matkoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?