Twitter

Icelandair avasi uuden reitin Pietarista Reykjavikiin

Lentoyhtiö Icelandair toteutti ensimmäisen reittilentonsa Pietarista Reykjavikiin heinäkuun alussa. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan islantilaisyhtiön neitsytlennon tällä reitillä piti toteutua jo kesäkuun alussa.

Reitin avaaminen kuitenkin lykkääntyi kesäkuulle osuneen islantilaisten lentäjien lakon vuoksi, verkkolehti Proturizm uutisoi.

Iceland liikennöi reittiä kaksi kertaa viikossa – tiistaisin ja lauantaisin. Reitillä on käytössä Boeing 757 –kone ja reitti jatkuu näillä näkymin säännöllisenä ainakin kuluvan vuoden lokakuuhun saakka. Icelandairin Pietari-Reykjavik –reitti tarjoaa venäläisille lentomatkustajille nyt nopean välilaskullisen yhteyden myös Yhdysvaltoihin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?