Twitter

Krimin tasavalta kielsi massatapahtumat

Krimin tasavallan vt. kuvernööri Sergei Aksenov on antanut määräyksen, joka kieltää kaikkien massatapahtumien järjestämisen Krimin niemimaalla 6. kesäkuuta saakka. Määräys julkaistiin Krimin ministerineuvoston virallisella Facebook-sivulla.

Kieltoa perustellaan määräyksessä ”ääriaineisten provokaatioiden estämisellä” ja ”lomailukauden alkamisella”. Määräyksessä todetaan, että kaikki ennen kesäkuun alkua pidettäviksi suunnitellut massatapahtumat perutaan.

Kiellon taustalla ovat levottomuudet Itä-Ukrainassa, jossa separatistit ja Ukrainan armeija ovat ottaneet yhteen huhtikuusta lähtien. Itä-Ukrainan tilanne on pysynyt jännittyneenä useilla alueilla, verkkolehti Lenta.ru uutisoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?