Twitter

Pietarin risteilykausi käynnistyi

Pietarin kesän risteilykausi käynnisty lauantaina, kun kaupungin matkustajasatama Morskoi Fasadiin ankkuroitui risteilyalus Discovery. Seuraava risteilijävieras Costa Pacifica saapuu kaupunkiin toukokuun alussa ja siitä lähtien Pietarissa vierailee kesäkuukausina keskimäärin yksi tilausristeilyalus päivässä.

Kesään mahtuu myös merkkitapahtuma, sillä toukokuun 18. päivänä Pietarissa vierailee suurin siellä koskaan käynyt risteilyalus, Princess Cruises -varustamon 330 metriä pitkä Royal Princess. Risteilysesongin viimeinen risteilyalus, Marco Polo, vierailee Pietarissa 21. lokakuuta.

Itämerellä vuororisteilyja toteuttava venäläinen St Peter Line aloitti risteilykautensa jo maaliskuun lopussa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?