Twitter

Moskovalaispoliisi yritti syödä lahjusrahansa

Moskovan poliisi on pidättänyt rikostutkinnassa työskennelleen poliisikapteenin, jota epäillään lahjuksen vastaanottamisesta maksuna rikostutkinnan lopettamisesta. Asiasta tiedotti uutistoimisto Interfaxin mukaan Moskovan poliisi.

Pidätettäessä epäilty yritti päästä eroon lahjustodisteista. Hän lukitsi itsensä autoonsa ja ryhtyi syömään lahjukseksi vastaanottamiaan seteleitä. Pidätystä suorittamaan tulleet poliisit joutuivat rikkomaan auton ikkunan, ennen kuin saivat pidätyksen tehtyä. Syötäväksi tarkoitetun summan määrää ei poliisin lähteistä kerrota.

Lahjuksen vastaanottamisesta epäilty poliisi on erotettu virastaan ja häntä vastaan on nostettu syyte. Myös poliisin esimiestä odottaa rangaistus.

Vastaavanlainen tapaus sattui Venäjällä myös vuonna 2011, kun saratovilainen liikennepoliisi yritti tuhota 15 000 ruplan lahjussumman syömällä sen. Koska summa ei ollut suuri, sillä kertaa poliisi myös onnistui yrityksessään. Lahjustodisteiden puutumisesta huolimatta poliisi tuomittiin teostaan 600 000 ruplan sakkoihin, verkkolehti Lenta.ru uutisoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?