Twitter

Duty Free avasi ovensa Pietarin Suomen asemalla

Pietarin Suomen aseman Duty Free –kauppa avasi ovensa asiakkaille torstaina. Liikkeen ensimmäisiä asiakkaita oli Helsinkiin Allegro-junalla illalla lähteviä matkustajia. Liike toimii tässä vaiheessa vielä testivaiheessa, verkkolehti Fontanka.fi uutisoi.

– Saimme kaikki tarvittavat luvat kuntoon ja kauppa sai avata ovensa, Duty Free –kauppaa pyörittävän Aero-Trade –yrityksen markkinointijohtaja Nikita Martynjuk kertoo.

Martynjukin mukaan liikkeen tuotevalikoima tässä vaiheessa vielä vajaa. Torstaista lähtien kaupasta on voinut ostaa kaikkea paitsi alkoholia. Yritys toivoo kuitenkin että se saa alkoholinmyyntiluvat kuntoon kuukauden sisällä. Kun myyntilupa heltiää, kauppa lupaa järjestää rautatieasemalla näyttävät avajaiset. Testivaiheessa kaupan myyntivalikoimissa on mm. parfyymeja, konditoriotuotteita, leluja ja olutta.

Aluperäisten suunnitelmien mukaan Pietarin Suomen rautatieaseman kaupasta piti tulla Venäjän ensimmäinen rautatieasemalla toimiva Duty Free –kauppa. Tarvittavien muutosten tekeminen asemarakennukseen osoittautui kuitenkin hankalaksi tehtäväksi ja kaupan avaaminen lykkääntyi. Ensimmäinen Venäjän rautatieasemalla toimiva Duty Free –liike ehdittiinkin avata Zabailakskin kaupungin asemalle, josta kulkee junia Kiinaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?