Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman tiedotteensa Profiili-sivultaan.

Espoolainen Virtual Inspiration Oy on julkaissut RUSO TURISTO –mobiilisovelluksen

  • status
  • Kommentoi

Espoo, 04.07.2013

Espoolainen Virtual Inspiration Oy on julkaissut RUSO TURISTO –mobiilisovelluksen, joka on tarkoitettu Suomessa vieraileville venäläisille matkailijoille.

RUSO TURISTO -sovelluksen avulla matkailijat saavat täydelliset tiedot turistikohteista, tulevista tapahtumista, museoista ja nähtävyyksistä venäjäksi käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä. Tiedot hotelleista ja mökeistä sekä ravintoloista ja kahviloista ovat saatavissa muutamassa sekunnissa, minkä ansiosta vapaa-ajan viettoon on helppo löytää hyviä paikkoja. Shoppailun ystävät puolestaan hyötyvät sovelluksen ”Mitä ostaisi?” -osiosta.

Venäläiset kuluttavat rahaa ulkomaanmatkoihin viidenneksi eniten maailmassa. Vuonna 2012 Suomessa kävi noin 5 miljoonaa venäläistä. He kuluttivat matkallaan rahaa yli miljardi euroa. Uuden sovelluksen avulla kaikki halukkaat yritykset voivat kertoa liiketoiminnastaan, käynnissä olevista kampanjoistaan, alennuksistaan ja tarjouksistaan potentiaalisille venäläisille asiakkaille.

Venäläiset kuluttajat ovat suuri ja edelleen kasvava asiakaskunta. Esimerkiksi noin 80 % Suomen naapurikaupungin Pietarin asukkaista ei ole vielä kertaakaan käynyt Suomessa, ja venäläisten turistien osuus Ahvenanmaalla matkailevista on vain 1,4 %.

Sovellus on saatavana iPhoneen, joka on suosituin älypuhelin Venäjällä. Hakemiston voi hankkia myös internetosoitteesta www.ruso-turisto.com. Myös muille suosituille älypuhelinmalleille kehitetään sovelluksia syksyksi 2013.

Tietoa yrityksestä

Virtual Inspiration Oy kehittää älypuhelimiin sovelluksia erilaisille alustoille. RUSO TURISTO on yrityksen ensimmäinen sovellus. Pilottikoe käynnistetään Suomessa, ja sen jälkeen palveluun lisätään muita venäläisten suosimia maita, kuten Espanja, Saksa, Ranska, Itävalta, Italia, Tšekki, Sveitsi ja Iso-Britannia. Tarkoituksena on tarjota venäläisille turisteille erittäin kattavat tiedot yhdellä ainoalla sovelluksella.

Yhteystiedot

Virtual Inspiration Oy
FI2545429-5
Tekniikantie 14
02150 Espoo
Finland
Tel. +358 44 2094942
Fax +358 9 41592310
www.vinsp.com
www.ruso-turisto.com

Toimitusjohtaja: Vladislav Dobrokhotov

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?