Twitter

Pihkovan teollisuuspuisto Moglino sai erityistalousalueen statuksen

Pääministeri Dmitri Medvedev allekirjoitti päätöksen erityistalousalueen luomisesta 19. heinäkuuta. Federaation budjetista investoidaan vuosina 2013-2015 2,8 miljardia ruplaa erityistalousalueen perustamiseen.

Pihkovan alue investoi infrastruktuuriin 468 miljoonaa ruplaa. Teollisuuspuistoon sijoittuu muun muassa elektroniikan, kodintekniikan, maatalouden, autokomponenttien ja rakennusmateriaalien tuotantoa.

Alueen hallinto odottaa, että vuoteen 2015 mennessä teollisuustuotannon volyymi puistossa on noin 40 miljardia ruplaa. Moglinon alue on Pietarin lisäksi toinen alue Luoteis-Venäjällä, joka on saanut erityistalousalueen statuksen. Alueet eivät kuitenkaan kilpaile keskenään, sillä ne ovat erikoistuneet eri aloille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?