Twitter

Leningradin alueen uusi hallitus lupaa helpotuksia uusille investoinneille

Kuvernööri Aleksandr Drozdenko ilmoitti uusista verohelpotuksia investoijille. Teollisuus- ja talouspolitiikasta vastaavan varakuvernööri Jevgeni Jelinin ehdotuksesta Leningradin alueen lakiasäätäväkokous on hyväksynyt verohelpotuksen investoijille, joiden kolmen vuoden aikana toteuttamat projektit ovat vähintään miljardin ruplan arvoisia. Tällaisten investointien tuottoveroprosentti lasketaan 18:sta 13,5:een prosenttiyksikköön.

Aiemmin Pietarin varakuvernöörinä toimineen Jelinin ehdotus on lähes identtinen Pietarissa toteutuneen uudistuksen kanssa. Kuvernööri Drozdenko kertoi myös uuden tiekartan kehittämistä investointien houkuttelemiseksi. Suunnitelmissa on muun muassa luoda erityinen virasto, joka antaa tietoa tontteihin ja sähköverkkoon liittymiseen sekä muuhun infrastruktuuriin koskevissa kysymyksissä.

Asiantuntijoiden mukaan yksi Leningradin alueen investointeja hidastava tekijä on juuri sähkön kallis hinta ja vaikeudet sähköverkkoon liittymisessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?