Twitter

Presidentinhallintoon uusi tiede- ja koulutuspolitiikan osasto

Venäjän presidentinhallintoon on perustettu uusi tiede- ja koulutuspolitiikan hallinto, jonka johtoon on nimetty entinen opetusministeri Andrei Fursenko.

Asiantuntijoiden mukaan uuden hallinnon perustaminen ei merkitse kaksoishallintoa hallituksen toimialaan kuuluvien tehtävien kanssa eikä uhkaa uuden opetusministeri Dmitri Livanovin asemaa, kirjoittaa Kommersant-lehti.

Eilen perustettu uusi hallinto nosti presidentinhallinnon alahallintojen määrän kahdeksaantoista. Tiede- ja koulutuspolitiikan hallinnon tehtäväksi määritellään presidentin toimintaedellytysten turvaaminen valtion tiede- ja koulutuspolitiikan muodostamisen ja toteuttamisen alalla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?