Twitter

Pietarin talousfoorumi aloitti työnsä

Pietarin Lenekspo-näyttelykeskuksessa aloitti torstaina työnsä kolmipäiväinen Pietarin talousfoorumi, jossa iltapäivällä esiintyi Venäjän presidentti Vladimir Putin. Foorumin teemana on tänän vuonna tehokas johtajuus. Osallistujat käsittelevät globaalin talouskriisin seurausten minimointiin tähtääviä keskeisiä kysymyksiä sekä kriisin uuden aallon ehkäisykeinoja, kirjoittaa Fontanka.ru.

Muita aiheita ovat energia-alan turvallisuuden lisäämisen, rahamarkkinoiden säätelyn sekä liiketoiminnan yhteiskuntavastuun kasvattamisen tehokeinot. Erityistä huomiota kiinnitetään Venäjän mittaviin uudistuksiin, investointipolitiikan parantamiseen sekä teknologia- ja innovaatiokehitykseen. – Eräs maailmanyhteisön keskeinen tehtävä on geopoliittisiin haasteisiin kestävästi vastaavan ja kaikkien maiden etujen mukaisen XXI vuosisadan globaalin talousmallin luominen. Olen varma, että foorumin ehdotukset ja suositukset edistävät tämän mitä tärkeimmän tehtävän ratkaisua, presidentti Putin sanoi puheenvuorossaan.

Pietarin kaupunkiin tuotiin foorumia turvaamaan mm. OMON-joukkoja kuorma-autoilla muilta alueilta. Moskovan ja Pulkovon maanteillä poliisi oli näkyvästi esillä paraatiunivormuissa. Jalankulkijoiden henkilöpapereita tarkastettiin asialliseen sävyyn, kirjoittaa Rosbalt.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?