Twitter

Norilsk Nickel voi lunastaa lisää osakkeitaan

Norilsk Nickel voisi lunastaa takaisin vielä 2 % omia osakkeitaan, ehdottaa yhtiön enemmistöosakas Vladimir Potanin. 634 miljoonan dollarin arvoiset osakkeet muodostavat 10 % vapaassa kierrossa olevasta osakkeista ja lunastuksella pyrittäisiin kohottamaan yhtiön kapitalisaatioastetta, joka maaliskuun puolivälistä on laskenut 10 %, mainitsee Gazeta.ru. Asiaa käsitellään Norilsk Nickelin hallituksen kokouksessa 28. kesäkuuta.

Samassa kokouksessa on esillä 10 % yhtiön osakekannasta kuoletus, jota molemmat keskenään kiistoissa olevat pääosakkaat, Potaninin Interros ja Rusal, kannattavat. Kuoletus tapahtuisi Vedomosti-lehden lähteiden mukaan ennen vuoden 2012 loppua. Vuonna 2011 Norilsk Nickel lunasti osakkeitaan takaisin 9 miljardin dollarin arvosta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?