Twitter

Nissan Almera pilottivalmistukseen AvtoVAZin tehtaalla

AvtoVAZin Togliattin tehtaan uudella tuotantolinjalla on aloitettu Nissan Almera -henkilöautojen pilottierän valmistus. Alkuun autoja valmistuu vain muutamia kymmeniä, marraskuussa siirrytään sarjatuotantoon, ja myynti alkaa vuoden 2013 alusta. Aiemman tiedon mukaan jatkossa valmistetaan 60 000 autoa vuodessa. Asiantuntijoiden mukaan japanilaisyhtiö valvoo tiukasti Togliattissa tapahtuvaa kokoonpanoa, kirjoittaa RBK Daily.

Togliattissa koottava Nissan Almera on yksi viidestä automallista, joita Renault-Nissan ja AvtoVAZ aikovat tuottaa samalla uudella B0-linjalla. Muut ovat kaksi Lada-mallia ja kaksi Renault-mallia. Ensimmäisenä näistä tulee ensi kuussa myyntiin Lada Largus. Viiden mallin vuosituotantotavoite on jatkossa 350 000 kappaletta. Togliatti-valmisteinen Nissan Almera on räätälöity venäläisille markkinoille

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?