Twitter

Tutkintakomitean johtaja pyysi anteeksi lehtimieheltä

Venäjän federaation ylimmän tutkintaviranomaisen eli tutkintakomitean johtaja Aleksandr Bastrykin on pyytänyt anteeksi ja pahoitellut ”tulistumistaan” Novaja gazeta-lehden päätoimittajan sijaiselle Sergei Sokoloville. Novaja gazetan päätoimittaja Dmitri Muratov kertoi keskiviikkona avoimessa kirjeessään Bastrykinin loukanneen Sokolovia julkisesti Naltshikissa pidetyn neuvottelukokouksen yhteydessä ja uhanneen myöhemmin tappaa Sokolovin Moskovan metsäseudulla sekä asettua itse murhatutkinnan johtoon. Näiden tapahtumien jälkeen Sokolov lähti maasta turvallisuussyistä, kirjoittaa Muratov.

Novaja gazetassa Bastrykinin anteeksipyyntöä pidetään ainutlaatuisena tapahtumana. Bastrykin myönsi esiintyneensä ”turhan emotionaalisesti”. Hän kiisti uhanneensa Sokolovia metsässä, keskustelu käytiin hänen mukaansa tien pientareella, tiedottaa Rosbalt.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?