Twitter

Vienti

Kaasutoimitukset Kiinaan hinnasta kiinni

Kymmenen vuotta kestäneet neuvottelut Venäjän kaasutoimituksista Kiinaan näyttävät yhä venyvän. Kaasutoimitussopimusta ei ole Venäjän presidentti Vladimir Putinin Kiinan-vierailun allekirjoitettujen asiakirjojen joukossa.

Lue lisää

Atria alentaa liikevoittoennustettaan

  • status
  • Kommentoi

Sianlihan ylitarjonta ja kiristynyt kilpailu ovat laskeneet myyntihintoja sekä Suomessa että koko EU:n alueella. Tämän johdosta Atria Suomen tuloskehitys ei ole ollut ennakoidun mukaista alkuvuoden aikana.

Lue lisää

Dollarista luopuminen vientikaupassa esillä

Valtiollisen VTB-pankin johtaja Andrei Kostin katsoo, että Venäjän tulisi vastatoimena lännen Ukraina-talouspakotteille siirtyä käyttämään ruplaa dollarin sijaan eurooppalaisten liikekumppaneiden kanssa käydyssä kaupassa, uutisoi Nezavisimaja Gazeta.

Lue lisää

Suomalaisen pk-yrityksen SWOT Venäjällä

  • chat
  • Kommentoi

Suomalaiselle pk-yritykselle on helppo keksiä monta hyvää syytä olla lähtemättä Venäjälle. Vielä enemmän löytyy kuitenkin syitä ottaa Venäjä ainakin jollain tasolla osaksi liiketoimintaa tai edes miettiä sen mahdollisuutta.

Lue lisää

Uusi osuuskunta hakee kasvua Venäjältä

Joukko suomalaisia valmistavan teollisuuden pk-yrityksiä on perustanut yhteistyössä VTT:n kanssa osuuskunnan helpottamaan yritysten pääsyä Venäjän kasvaville markkinoille. Kyseessä on uudenlainen kasvun ja kansainvälistymisen liiketoimintamalli Suomessa, VTT kertoo lehdistötiedotteessaan.

Lue lisää

Gazpromin kaasuvienti kasvoi ennakkotietoja enemmän

Gazpromin polttoainevienti Eurooppaan kasvoi vuonna 2013 23,4 % edellisvuotisesta ja oli 139,32 miljardia kuutiota, uutisoi ITAR-TASS viitaten polttoaine- ja energia-alan valvontahallinnon tietoihin. Kasvua oli ennakkotietoja enemmän.

Lue lisää
Salasana hukassa?