Twitter

Rakentaminen

Venäjän tuotannossa elpymistä, kulutus vähentynyt edelleen

  • status
  • Kommentoi

Kesäkuussa kausitasoitettu teollisuustuotanto lisääntyi selvästi (0,3 %) toukokuusta. Tänä vuonna tuotanto on vuoroin kasvanut ja laskenut. Nyt se on kasvanut 0,4 % joulukuusta suurilta osin kesäkuun nousun johdosta. Elpymisen pysyvyys selviää lähikuukausina. Kesäkuusta 2015 teollisuustuotanto on kasvanut 1,7 %. Syynä…

Lue lisää

Asuntorakentaminen kasvanee vielä vuoden

Vuoden 2014 alkupuoliskolla Venäjällä luovutettiin käyttöön asuntoja 30,2% enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajanjaksona, kirjoittaa Kommersant. Kasvu kertoo sijoittajien keskuudessa vuosina 2011-2012 vallinneesta optimismista ja valtiollisten pankkien asuntoluototuksen kehityksestä.

Lue lisää

YIT aloitti uuden kerrostalohankkeen Pietarissa

YIT:n venäläinen tytäryhtiö YIT St. Petersburg on aloittanut uuden asuntohankkeen rakentamisen Koillis-Pietarissa, Krasnogvardejskin kaupunginosassa. Yhdessä vaiheessa rakennettavan projektin arvo on yhteensä noin 70 miljoonaa euroa, ja sen on määrä valmistua vuoden 2016 lopulla.

Lue lisää

Politiikka ylsi kiinteistörakentamiseen

Atrium European Real Estate on ensimmäisenä Venäjän kiinteistöihin sijoittaneista ulkomaisista yhtiöistä reagoinut Ukrainan kriisiin. Yhtiö jäädyttää kaksi projektia poliittisen tilanteen tasaantumiseen saakka, kirjoittaa Vedomosti.

Lue lisää

Miljardööri Usmanov rakennuttaa Moskovaan asuinkyliä

Anton Vinerin luoma Himki Group -kehitysyhtiö ryhtyy uuden osakkaansa, miljardööri Alisher Usmanovin, tuella käynnistämään jäihin pantuja rakennusprojektejaan, uutisoi RBC. Yhtiö aloittaa asuinkorttelien rakentamisen Moskovan liitosalueille Vatutnikiin sekä etsii uutta rakennusmaata MKAD-kehätien sisältä.

Lue lisää

FIFA 2018 -stadionurakat jaettu

Hallituksen asetus vuoden 2018 jalkapallon MM-kilpailujen stadionien pääurakoitsijoista on julkaistu. Rakennusprojektit myönnetään oligarkkien Aras Agalarovin, Gennadi Timtšenkon ja Dmitri Pupujanskin yrityksille.

Lue lisää

Pietarissa aloitetaan laajamittainen kiinteistöjen peruskorjaus

Pietarin kaupunginhallinto hyväksyi tiistaina 18. helmikuuta pitkään työn alla olleen ohjelman asuinkiinteistöjen kunnostamisesta Pietarissa. Kyseessä on pitkän tähtäimen projekti, joka tulee kestämään 25 vuotta – tosin tarkat suunnitelmat on tehty toistaiseksi vain vuodeksi eteenpäin. Kunnostustyöt maksetaan kaupunkilaisten pussista, ja hinnaksi…

Lue lisää

Zenit pystyttää varastadionin

Pietarilainen jalkapalloseura Zenit on kyllästynyt odottamaan Krestovski-saarelle kaupungin varoin nousevan kotistadioninsa pitkittyneiden rakennustöiden valmistumista ja pystyttää itse 25 000 katsojan stadionin Pietarin etelälaidalle Kuptshinon metroaseman lähistölle, uutisoi Vedomosti Fontanka-lehden tietoihin viitaten.

Lue lisää
Salasana hukassa?