Twitter

Pakotteet

Putin: hankinnat ja tuotanto kotimaan hyödyksi

– Korostan vielä kerran, että valtionyhtiöiden on hankinnoistaan päättäessä asetettava etusijalle kotimaiset yhtiöt, ensi sijassa pienet ja keskisuuret yritykset, sanoi Venäjän presidentti Vladimir Putin tiistaina pidetyssä valtionyhtiöiden toiminnan tehokkuuden kohottamista käsitelleessä neuvottelukokouksessa.

Lue lisää

Dollari- ja eurotalletusten korkoja nostettiin

Ulkomaisen lainansaannin vaikeuduttua Venäjään kohdistettuihin Ukraina-pakotteiden myötä venäläispankit ovat alkaneet havitella väestön valuuttavarantoja nostamalla euro- ja dollarimääräisten talletusten korkoja, uutisoi RBC.

Lue lisää

Keskuskauppakamari: Monet yritykset tukevat Venäjä-pakotteita

  • status
  • Kommentoi

Kaksi kolmasosaa suomalaisista yrityksistä tukee Venäjälle asetettuja pakotteita. Lähes puolet yrityksistä kärsii pakotteista ja Venäjän vastapakotteista suoraan tai epäsuorasti. Yritykset eivät pakene Venäjältä, vaan toimintaa sopeutetaan eri tavoin. Tiedot ilmenevät koko Suomen laajuisesta kauppakamarien yrityskyselystä.

Lue lisää

Vähittäiskaupparyhmä valittaa tavarantoimittajien nostavan hintojaan

X5 Retail -ryhmä, jolle kuuluvat Pjatjorotshka-, Perekrjostok ja Karusel -päivittäistavaramyymäläketjut, on valittanut Venäjän teollisuus- ja kauppaministeriöön tavarantoimittajien hinnankorotuksista. Tukkuhintoja alettiin nostaa sen jälkeen, kun maan hallitus kielsi elintarvikkeiden tuonnin Yhdysvalloista, EU-maista ja eräistä muista maista.

Lue lisää
Salasana hukassa?