Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman ilmoituksensa Profiili-sivultaan.

Barents Reunion, TornioHaparanda 9.-10. kesäkuuta 2015

  • quote
  • Kommentoi

IKEAn sekä Tornion ja Haaparannan kaupunkien tänä vuonna kahdeksatta kertaa järjestämän konventin tarkoituksena on innostaa yrittäjyyteen sekä inspiroida ihmisiä näkemään Barentsin alueen tarjoamat upeat mahdollisuudet. Tämän vuoksi kokoamme TornioHaaparantaan yrittäjiä, nuoria ajattelijoita, päätöksentekijöitä sekä asiantuntijoita tapaamaan toisiaan, vaihtamaan ajatuksia ja kuulemaan menestystarinoita Barentsilta ja sen ulkopuolelta.

Ohjelma sisältää piirteitä kaikista Barentsin alueen viidestä kansasta. Konventissa on maidemme huippuluennoitsijoiden lisäksi alueen yrittäjiä kertomassa omat tarinansa. Lisäksi kuulemme kansainvälisiä paneelikeskusteluja – unohtamatta useita mahdollisuuksia solmia uusia tuttavuuksia!

Barents Reunion kestää lounaasta lounaaseen ja viihdyttävää iltaohjelmaa vietetään Park Hotel Torniossa. Konventti on ilmainen ja simultaanitulkkaus tarjotaan ruotsiksi, suomeksi ja venäjäksi.

Ohjelma ja ilmoittautuminen:
www.barentsreunion.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?