Twitter

Duuman puhemies: budjettia on korjattava mutta ei tasaleikkauksin

– Aiemmin hyväksyttyä kuluvan vuoden budjettia on korjattava ja menoja supistettava, totesi Venäjän valtakunnan puhemies Sergei Naryshkin duuman kevätistuntokauden avajaisissa tiistaina pitämässään puheessa.

– On ilmeistä, että meidän on tehtävä korjauksia aiemmin hyväksyttyyn budjettiin ja supistettava menoja. Samalla en pidä hyväksyttävänä budjetin leikkausta vaikkapa 5, 10 tai 15 %:lla, – on välttämätöntä supistaa ainoastaan tehottomia menoja. Ja kuten hyvin tiedämme, sellaisia tehottomia menokohtia on hyvin hyvin paljon, sanoi Naryshkin.

Naryshkin luonnehti maan taloustilannetta erittäin hankalaksi. Hän totesi, ettei talouden ahdinko pääosin johdu pakotteista vaan maailman ja kotimaan talouden syvemmistä perustavanlaatuisista ongelmista, kertoo 1prime.

Salasana hukassa?