Twitter

Jalkapallon MM 2018 vakuutetaan peruutuksen varalta

Jalkapallon Rossija-2018 MM-kisojen järjestelykomitean pääjohtaja Aleksandr Sorokin ilmoitti keskiviikkona, että komitea huomioi kaikki vallitsevat riskit ja aikoo vakuuttaa kisat.

– Meidän on pakko vakuuttaa kisat. Se on FIFAn vaatimus, toteutamme sen, sanoi Sorokin talousyliopisto REU:n järjestämässä keskustelutilaisuudessa, jossa pohdittiin MM-kisojen sosioekonomisia vaikutuksia. Sorokin totesi vakuutusyhtiön valinnassa käytettävän tiukkoja kriteereitä, kertoo Interfax.

– Säännöt ovat selkeät. Valitaan maailmanlaajuisesti tunnettu välittäjä, joka muotoilee tehtävän. Tarjouskilpailuun kutsutaan vakuutusyhtiöitä. Koska vakuutussumma on todella suuri, myös yhtiön valintaperusteet ovat tarkat. Kisat vakuutetaan peruutuksen varalta. Emme tiedä, millainen maailma on neljän vuoden kuluttua. Toistaiseksi en näe globaaleja uhkia kisojen järjestämiselle, sanoi Sorokin.

Salasana hukassa?