Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman ilmoituksensa Profiili-sivultaan.

Monikielisten e-palvelujen tiedotus- ja koulutusseminaari Kouvolassa

  • quote
  • Kommentoi

Matkustatko usein Venäjälle työn puolesta tai vapaa-ajalla? Tuntuuko kommunikointi paikan päällä vaikealta? Vai jääkö yritykseltäsi tavaroita ja palveluita myymättä venäläisille asiakkaille kielimuurin takia?

 
Kehittämämme monikieliset e-palvelut helpottavat kommunikaatiota suomalaisten ja venäläisten matkailijoiden ja palveluntarjoajien välillä arki- ja hätätilanteissa myös silloin, kun osapuolilla ei ole yhteistä kieltä. Ilmaiseen palveluun kuuluvat monikielinen käännössovellus ja automaattinen Call Center.

 
Palvelut on kehitetty IMU – Integrated Multilingual E-services for Business Communication -hankkeessa. Hankkeen rahoitus tulee Kaakkois-Suomi – Venäjä ENPI CBC -ohjelmasta, jota osarahoittavat Euroopan Unioni, Venäjän federaatio ja Suomen tasavalta.

 
Tervetuloa keskiviikkona 12.11.2014 klo 10.00 Kouvolassa järjestämäämme tiedotus- ja koulutusseminaariimme, jossa asiantuntijamme kertovat näistä monikielisistä e-palveluista ja esittävät niiden pilotoinnin tuloksista. Pääset itsekin kokeilemaan uusia e-palveluita. Seminaarissa on suomi-venäjä-suomi tulkkaus. Osallistujille tarjotaan kahvit ja lounas.

Seminaaripaikka on Kouvolan kaupunginkirjaston auditorio, Salpausselänkatu 33, 45100 Kouvola.

Ilmoittaudu 7.11.2014 mennessä hankkeen yhteyshenkilölle Irina Kudashevalle: irina.kudasheva@helsinki.fi

Seminaarin ohjelma:Programme_fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?