Twitter

Poliiseja menehtyi Groznyin itsemurhaiskussa

Venäjän kansallinen terrorisminvastainen komitea tiedottaa useiden poliisien saaneen surmansa ja haavoittuneen sunnuntai-iltapäivän itsemurhaiskussa, jonka suoritti Tshetshenian pääkaupungissa Groznyissa 19-vuotias paikallinen mies.

Isku tapahtui ennen Groznyin kaupungin päivän kunniaksi järjestettävää konserttia kello 17.05 Moskovan aikaa kaupungin rautatieaseman luona, kertoo Gazeta. Siviilihenkilöitä ei tiedotusvälineiden mukaan ole kerrottu haavoittuneen iskussa. Myöhemmin julkistettujen tietojen mukaan menehtyneitä poliiseja olisi viisi ja haavoittuneita 12 – näin kirjoittaa mm. Kommersant.

Sisäministeriön tietojen mukaan iskun suorittaja oli poistunut kotoaan kaksi kuukautta aiemmin, eikä hänestä ole sen jälkeen saatu tietoa, uutisoi Lenta.

Salasana hukassa?