Twitter

TAK selvitti Venäjällä Suomen kiinnostavuutta matkakohteena

  • aside
  • Kommentoi

Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy teki kesän aikana kyselytutkimuksen jossa selvitettiin venäläisten matkailijoiden kiinnostusta Suomen-matkailuun sekä mielikuvia kilpailijamaista. Tutkimus toteutettiin sähköpostikyselynä TAK Rajatutkimuksen yhteydessä kerättyihin kontakteihin sekä useassa venäläisessä Internet-vastaajapaneelissa Pietarissa ja Moskovassa.

Kysely tehtiin aikana jolloin Ukrainan tapahtumat sekä Venäjän talouteen liittyvät asiat olivat jo ehtineet vaikuttaa vastaajien mielipiteisiin. Kyselyn tilaajana oli Matkailun Edistämiskeskus ja raportti on julkaistu myös täällä.

Tutkimusraportti on luettavissa kokonaisuudessaan:

http://www.rusgate.fi/wp-content/uploads/2014/10/Suomi-ja-kilpailijamaat-venäläisten-matkakohteina.pdf

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?