Twitter

Moskovan rauhanmarssi sai luvan pormestarinvirastolta

Moskovan oppositiovoimat ovat saaneet pormestarinvirastolta luvan järjestää rauhankulkueen 21.9., kertoo järjestäjätahoihin kuuluvan Solidarnost-liikkeen aktivisti Sergei Davidis ITAR-TASS-uutistoimistolle. Lupaa oli haettu ilman joukkokokousta Pushkinin aukiolta bulevardikehän kautta Saharovin valtakadulle etenevälle enintään 50 000 osallistujan kulkueelle.

Davidisin mukaan kulkueen päätunnus on ”Rauhan puolesta!”. Kulkue puolustaa rauhaa ja suuntautuu valtion eristäytymistä ja talouspolitiikkaa vastaan, toteaa Davidis.

RPR Parnas -puolueen puheenjohtajistoon kuuluva Boris Nemtsov on aiemmin kertonut, että vastaavia oppositiovoimien tapahtumia järjestetään samana päivänä Jekaterinburgissa, Novosibirskissä ja muissa kaupungeissa.

Salasana hukassa?