Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman ilmoituksensa Profiili-sivultaan.

Kohtaamisia-asiakkaana venäjänkielinen kuntalainen -seminaari, Tampere 26.9.2014

  • quote
  • Kommentoi

Cultura-säätiön Osaava-hanke järjestää yhdessä Tampereen kesäyliopiston kanssa monialaisen seminaarin ”Kohtaamisia – asiakkaana venäjänkielinen kuntalainen”. Seminaari järjestetään 26.9.2014 klo 9.30 – 15.00 Tampereen kesäyliopiston koulutustiloissa osoitteessa Kalevantie 7 C, Tampere.

Käytännönläheisen seminaarin tavoitteena on kehittää kuntien viranomaisten, kulttuuriorganisaatioiden ja venäjänkielisten asukkaiden yhteistoimintaa sekä tutustuttaa eri alojen toimijoita toisiinsa. Seminaari kertoo venäjänkielisistä suomalaisista, heidän kotoutumispolustaan ja kokemuksistaan Suomessa. Tavoitteena on edistää kaikkien osapuolten välistä verkostoitumista, saada uutta tietoa muilta paikkakunnilta ja tutustua lähemmin venäjänkielisiin kuntalaisiin.

Seminaariin ovat tervetulleita Pirkanmaan kuntien maahanmuuton, kotoutumisen, kulttuurin ja monikulttuurisuuden parissa työskentelevät viranomaiset, kulttuurialojen edustajat, yhdistykset ja järjestöt sekä kaikki toiminnassaan venäjänkielisiä asiakkaita kohtaavat.

Seminaarin ohjelmassa kuullaan kulttuurienvälisestä viestinnästä palvelutehtävissä, monikulttuurisuus- ja maahanmuuttotyön näkymistä venäjänkielisten kuntalaisten kannalta sekä pohditaan yhdessä asiakaskohtaamisten haasteita. Tutustu seminaarin ohjelmaan.

Seminaarin kielenä on suomi ja siihen osallistuminen on maksutonta. Tervetuloa mukaan!

Seminaariin ilmoittautuminen viimeistään 18.9.2014 tämän linkin kautta: https://e-lomake.fi/lomakkeet/2789/lomake.html.

Osaava-hanke on vuoden 2014 alussa alkanut osallisuutta ja aktiivista kansalaisuutta tukeva hanke. Katso lisätietoja Osaava-hankkeesta tästä.

Lisätietoja seminaarista:

Enni Nordman, koulutuskoordinaattori, Tampereen kesäyliopisto,
puh. 03 223 8433, 0400 818 229
enni.nordman(at)tampereenkesäyliopisto.fi

Anneli Ojala, projektipäällikkö, Cultura-säätiö,
puh, 0400 584 303
anneli.ojala(at)culturas.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?