Twitter

Aleksanteri Insight: Miksi Venäjän malli kiinnostaa EU:n itäryhmässä?

  • aside
  • Kommentoi

Itäryhmän poliittiset trendit voivat muodostaa Troijan hevosen kaltaisen ilmiön EU:n sisälle, kirjoittaa Aleksanteri-instituutin vanhempi tutkija Katalin Miklóssy tuoreessa Aleksanteri Insight -julkaisussa.

Linkki julkaisuun: http://www.helsinki.fi/aleksanteri/english/insight/AI_14_4.pdf

Aleksanteri Insight on Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutin asiantuntijatekstien sarja, joka tarjoaa napakoita analyyseja Euraasian alueen ajankohtaisista tapahtumista ja niiden taustoista ja mahdollisista seurauksista. Asiantuntijatekstit käsittelevät yhteiskunnassa pinnalla olevia trendejä ja niihin vaikuttavia erilaisia voimia sekä taustoittavat uutisotsikoita.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?