Twitter

Venäjä kielsi ukrainalaisyhtiöiden ylilennot – Medvedev: Siperian ylilentokielto vielä harkinnassa

Venäjä on kieltänyt ukrainalaisilta lentoyhtiöiltä ilmatilansa käytön ylilennoilla. Venäläisten uutistoimistojen mukaan asiasta kertoi maan pääministeri Dmitri Medvedev hallituksen kokouksessa torstaina. Medvedevin mukaan vastaavanlaista kieltoa on valmisteltu myös yhdysvaltalaisten ja EU-maiden lentoyhtiöille, mutta niitä ei vielä ole asetettu voimaan.

Medvedevin mukaan ylilentokielto on vastaus venäläistä halpalentoyhtiö Dobroljotia vastaan aiemmin asetetuista pakotteista, verkkolehti Lenta.ru uutisoi.

Venäläisviestimet uutisoivat kesiviikkona, että Venäjä saattaa asettaa ilmatilansa lentokieltoon Siperian ylilentojen osalta sekä sulkea ilmatilansa kokonaan osalta eurooppalaisista charter-lennoista.

Lue myös:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?