Twitter

Venäjän Puolustusministeriö käynnistää kertausharjoituksensa

Venäjän Puolustusministeriö järjestää vuosittaiset reserviläisten kertausharjoituksensa kuluvan vuoden elo-lokakuussa. Päätös vuoden 2014 kertausharjoitusten järjestämisestä on tehty viime vuoden marraskuussa, venäläisviestimet uutisoivat Puolustusminiteriön tiedotetta siteeraten.

Puolustusministeriön mukaan reserviläisiä halutaan tänä vuonna kouluttaa erityisesti uusien ja modernisoitujen aseteknologioiden käyttöön. Aselajeista pääpaino on viestintä- ja rakettijoukoilla, tykistöllä, rannikko- ja insinöörijoukoilla sekä huoltojoukoilla, Puolustusvoimien tiedotteessa todetaan.

Reserviläisten kertausharjoituksia järjestetään joukkoyksiköissä eri puolilla Venäjää kauden kuukauden aikana.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?