Twitter

Pietarilaiset lomailivat moskovalaisia pitempään

Pietarilaisten keskimääräinen lomamatkojen kesto on pitempi kuin Moskovan asukkailla. Asia ilmenee Aviasales-portaalin tekemästä vertailusta, jossa selviteltiin eri alueilla asuvien venäläisten portaalin kautta tekemien matkavarauksien keskimääräistä kestoa. Selvityksessä tutkittiin heinäkuussa tehtyjä matkavarauksia, verkkolehti ProTurizm uutisoi.

Selvityksestä ilmenee, että pisimpään lomailevat Hanti-Mantsin alueen asukkaat, joiden keskimääräinen matkan kesto oli 18 vuorokautta, eli noin 40% enemmän kuin venäläisillä keskimäärin. Pitkään lomailevia ovat myös Habarovskin, Kemerovon ja Krasnojarskin alueiden asukkaat, joiden varausjärjestelmän kautta tehtyjen lomamatkojen kesto oli 16-17 vuorokautta.

Lyhimpään lomailivat Stavropolin ja Voronezhin asukkaat keskimäärin kahdeksan vuorokauden lomamatkoillaan. Selvityksen mukaan pietarilaiset lomailivat hieman moskovalaisia pitempään (14, ja 13,5 vuorokautta).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?