Twitter

St. Peter Line palkitsi kahdennen miljoonannen matkustajansa

Pietarilainen laivayhtiö St. Peter Line palkitsi sunnuntaina järjestetyssä juhlatilaisuudessa kahdennen miljoonannen yhtiön laivalla matkustaneen matkustajansa. Palkinto, eli ”Captain’s Club Gold” lahjakortti ja Itämerenristeily luovutettiin Moskovan lähistöllä asuvalle Sirmaisin perheelle.

Sirmaisin perhe kertoi tilaisuudessa, että risteily oli heille ensimmäinen. Nuoren lapsensa kanssa matkustanut pariskunta osallistui St. Peter Linen Pietari-Helsinki-Tukholma-Tallinna –risteilylle. Matkalla juhlistettiin perheen isän syntymäpäivää.

Tilaisuuden aikana yhtiön pääjohtaja Sergei Kotenev kommentoi myös taannoista matkatoimisto Nevan konkurssia. Kotenevin mukaan St. Peter Linen risteilyille oli varauksessa noin 5000 – 10 000 matkaa matkatoimisto Nevan kautta. Kotenev kuitenkin lupasi, että kaikki Nevan kautta matkansa varanneet pääsevät varmuudella risteilylleen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?