Twitter

Galina Timtshenko suunnittelee uutta verkkolehteä

Mihail Hodorkovski aikoo syksyllä ryhtyä rahoittamaan verkkojulkaisua, jonka päätoimittajaksi nimitettänee Lenta.ru:n entinen päätoimittaja Galina Timtshenko, kirjoittaa Gazeta.

Verkkolehden toimitus sijoitettanee Latviaan, kertoo Gazetan lähde. Toimituksen ydinjoukko muodostuisi lähteen mukaan entisistä Lenta.ru:n työntekijöistä, jotka jättivät tehtävänsä Timtshenkon jouduttua erotetuksi. Kolumnisteiksi hankittaisiin Venäjän yhteiskunnallisia ja poliittisia vaikuttajia.

Galina Timtshenko kertoi Gazetalle, ettei tiedä asiasta mitään eikä ole saanut minkäänlaisia työtarjouksia. Vedomosti-lehdelle Timtshenko kertoi kuitenkin käyvänsä neuvotteluja oman verkkolehtiprojektinsa rahoituksesta  muun muassa Hodorkovskin ja Ziminin kanssa.

– Tuloksista on liian aikaista puhua mitään. Se on minun projektini eikä Hodorkovskin, sanoi Timtshenko.

Hodorkovski vahvisti Vedomosti-lehdelle aikovansa investoida projektiin vain passiivisena sijoittajana, joka ei osallistu projektin hallinnointiin. Hodorkovski nimesi projektin aloitteentekijäksi Boris Ziminin, joka on Vympelkomin perustajan Dmitri Ziminin poika. Boris Zimin vuorostaan kertoo harkitsevansa sijoittamista projektiin, mutta sopimuksiin ei ole vielä päästy. Ziminkin on omien sanojensa mukaan vain mahdollinen sijoittaja, ei perustaja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?