Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman tiedotteensa Profiili-sivultaan.

Lemminkäinen peruskorjaa katuja Pietarissa

  • status
  • Kommentoi

Lemminkäinen ja Pietarin tiekomitea ovat sopineet Moskova-nimisen kaupunginosan katujen korjaamisesta Pietarissa. Sopimuksen arvo on vajaa 7 miljoonaa euroa. Työt alkavat heinäkuussa ja päättyvät syyskuun 2014 loppuun mennessä. 

Korjaustyöhön sisältyy 196 000 neliömetriä ajorataa ja 69 000 neliömetriä jalkakäytäviä, jotka päällystetään uudelleen. Tähän tarvitaan yli 60 000 tonnia asfalttimassaa.

”Meillä on laaja kokemus Venäjän valtion takaamien tilausten toimittamisesta, etenkin väylänrakentamisessa ja päällystyksessä. Olemme saavuttaneet asemamme korkealaatuisilla tuotteilla ja sopimusten noudattamisella asiakkaiden toiveiden mukaisesti, esimerkiksi aikataulujen suhteen. Tällä hetkellä peruskorjaamme A108-tietä ja siltoja Moskovan lähistöllä”, sanoo Venäjän liiketoimintasegmentin johtaja Maaret Heiskari Lemminkäiseltä.

Moskovan kaupunginosa sijaitsee Pietarin lounaisosassa. Se on kaupungin suurin teollisuus- ja asuinalue, jossa liikkuvat suurimmat liikennevirrat. Alueella sijaitsee myös Pulkovon kansainvälinen lentokenttä.

LEMMINKÄINEN OYJ
Konserniviestintä

LISÄTIETOJA:
Maaret Heiskari
Liiketoimintasegmentin johtaja, Venäjä
Puh. 02071 54797
maaret.heiskari@lemminkainen.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?