Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman tiedotteensa Profiili-sivultaan.

Wirma: Venäjä-viejä Twinmax Oy toi Lappeenrantaan 10 uutta työpaikka

  • status
  • Kommentoi

Twinmax Oy on Suomen johtava autonrenkaiden ja vanteiden toimittaja Venäjälle. Loviisassa vuonna 1997 toimintansa aloittanut yritys on toiminut Vaalimaalla rajan pinnassa vuodesta 2006 lähtien. Vuonna 2013 yritys päätti laajentaa Lappeenrantaan.

Lappeenrannan Nuijamaa on Vaalimaan ohella Suomen vilkkaimpia rajanylityspaikkoja ja erityisesti Nuijamaan kautta Lappeenrantaan kulkeva liikenne on lisääntynyt viime vuosien aikana. Lappeenrannassa vierailee vuosittain jopa yli 2 miljoonaa venäläisturistia.

Twinmax Oy:n toimitusjohtaja Magnus von Haartman kertoo, että Lappeenrannan suuren potentiaalin hyödyntäminen oli myös Twinmaxin investointipäätöksen taustalla.

– Asiakkaita palvellaan siellä, missä ne liikkuvat, joten Lappeenranta oli luontainen paikka toiminnan laajentamiselle, hän jatkaa.

Magnus von Haartman kertoo Wirman tarjoaman palvelun olleen erittäin merkittävässä roolissa Lappeenrannan hankkeen toteutumisen kannalta.

Wirman panos hankkeen toteutumisen kannalta oli erittäin tärkeä, sanoisin jopa ratkaisevan tärkeä, kertoo toimitusjohtaja von Haartman.

Wirman asiantuntijat auttoivat paikallistuntemuksensa turvin Twinmaxia löytämään Lappeenrannassa oikeat kontaktit, jotta toimipisteen avaaminen onnistuisi mahdollisimman tehokkaasti ja sujuvasti.

– Pyrimme keskittymään toiminnassa asiakkaan kannalta oleellisiin asioihin ja tarjoamaan aitoa lisäarvoa asiakkaalle. Alueelle sijoittuvan yrityksen päästessä tavoitteisiinsa myös alue ja paikalliset asukkaat hyötyvät, Wirman sijoittumispalveluista vastaava johtaja Kimmo Kuikka kertoo. Samalla hän toivottaa kaupungin puolesta Twinmax Oy:n sekä yrityksen tuomat uudet työpaikat tervetulleeksi Lappeenrantaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?