Twitter

YIT aloitti uuden kerrostalohankkeen Pietarissa

YIT:n venäläinen tytäryhtiö YIT St. Petersburg on aloittanut uuden asuntohankkeen rakentamisen Koillis-Pietarissa, Krasnogvardejskin kaupunginosassa. Yhdessä vaiheessa rakennettavan projektin arvo on yhteensä noin 70 miljoonaa euroa, ja sen on määrä valmistua vuoden 2016 lopulla.

YIT:n keskiviikkona julkaiseman tiedotteen mukaan Toive-nimiseen kerrostalokokonaisuuteen tulee lähes 490 asuntoa, jotka vaihtelevat kooltaan yhdestä neljään huoneeseen. Kohteen kokonaispinta-ala on noin 25 000 kerrosneliömetriä.  Talon ensimmäiseen kerrokseen on suunniteltu lisäksi 14 liiketilaa. Rakennettavassa talossa on 13 kerrosta, ja arkkitehtuurinsa puolesta se sulautuu ympäröivän rakennuskannan historialliseen 1930-1950-lukujen tyylisuuntaan. Talon viereen rakennetaan pysäköintilaitos noin 170 autolle.

Toive sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien tuntumassa vain kahden kilometrin päässä Pietarin keskustan Nevski Prospekt -pääkadulta ja viiden minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta. Useista rakennuksen asuinnoista aukeaa kauniit näkymät Neva-joelle sekä kaupungin keskustaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?