Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman tiedotteensa Profiili-sivultaan.

TEM: Pietarin terveydenhuoltoväki tutustuu Suomen hoitopalveluihin

  • status
  • Kommentoi

Pietarin terveydenhuoltokomitean edustajat ja alan yksityiset toimijat tutustuvat suomalaisiin terveyspalveluihin ja niitä tuottaviin yrityksiin 19.- 20.5.2014.

Vierailun tavoitteena on edistää suomalaisyritysten mahdollisuuksia päästä Pietarin markkinoille sekä tehdä tunnetuksi niiden korkeatasoisia palveluja Suomeen matkaileville venäläisille.

Valtuuskunnassa on yhteensä 14 edustajaa. Yksityiseltä puolelta edustettuina ovat klinikat ja vakuutusyhtiöt. Suomen vierailu käynnistyy maanantaina terveydenhuollon julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöhön keskittyvällä seminaarilla. Lisäksi ohjelmassa on ammattikorkeakoulu Metropolia, jossa perehdytään terveydenhuollon koulutuksen, syöpäseulonnan ja liikkuviin palvelumalleihin.

Valtuuskuntavierailun toinen päivä keskittyy yrityksiin. Ohjelmaan kuuluvat vierailut Pikkujätissä, Helsinki Hospitalissa, Diacorissa ja HYKSinin palvelut. Lisäksi COXA ja TAYS Sydänsairaala kertovat valtuuskunnalle yksityisten yritysten roolista julkisten palveluiden uudistajina.

Lähiaikoina myös muita vierailuja

Lähiviikkoina on odotettavissa myös kaksi muuta venäläistä korkean tason vierailua terveydenhuollon alalta. Venäjän terveysministeriön kuntoutusosaston varajohtajan vetämä nelihenkinen valtuuskunta tutustuu kuntoutuspalveluihin ja FinlandCare-yritysten toimintaan 26. -27. 5. Sverdlovskin alueen varaterveysministerin Elena Chadovan yritysryhmän vierailee Suomessa 2.-5. 6..

Vuonna 2012 käynnistyneen Finpron ja TEM:n FinlandCare-ohjelman tärkeimmät tavoitteet ovat suomalaisten terveydenhoito- ja hyvinvointialan yritysten kansainvälistyminen ja kilpailukyvyn parantaminen kansainvälisillä markkinoilla.

www.finlandcare.fi/
www.tem.fi/hyva

Lisätiedot:

kehitysjohtaja Ulla-Maija Laiho, TEM, p. 029 506 4907
johtaja Meria Heikelä, Finpro, p. 044 7787 153 014
Pirkko Autio, FinlandCare Marketing & Communications, p.050 396 7519

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?