Twitter

Dobroljotin laivueeseen yhdeksäs lentokone

Venäjän kansallinen lentoyhtiö Aeroflot on vuokrannut lentokonelaivueestaan yhden venäläisvalmisteisen SSJ-100 lentokoneen uuden halpalentoyhtiönsä Dobroljotin käyttöön. Dobroljotin on määrä käynnistää lentotoimintansa kesäkuun aikana.

Halpalentoyhtiö Dobroljotin sertifikaatti on vielä Venäjän lentoviranomaisten käsittelyssä ja SSJ-100 –koneen vuokraamisella tytäryhtiölleen Aeroflot varmisteli sitä, että Dobroljot vastaa lentoviranomaisten asettamiin minimivaatimuksiin lentoyhtiöiden lentokonekapasiteeteista. Halpalentoyhtiön laivueessa tulee vuokrasopimuksen jälkeen olemaan yhteensä yhdeksän konetta.

Dobroljotin muut koneet ovat uusia Boeing 737-800 NG –lentokoneita, joita yhtiö on tilannut yhteensä kahdeksan kappaletta. Ensimmäiset kaksi konetta yhtiö saa toukokuun loppuun mennessä ja loput viimeistään kuluvan vuoden syksynä.

Lue myös:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?