Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman tiedotteensa Profiili-sivultaan.

Venäläisten FAMtripit Lahden seudulle

  • status
  • Kommentoi

Etabloituminen Venäjän markkinoille -osahankkeen puitteissa on tuotu projektisuunnitelman mukaisesti pietarilaisia ja moskovalaisia matkanjärjestäjiä ja median edustajia tutustumaan Lahden seutuun.

Anna Kuusela on toteuttanut ja isännöinyt hankkeen aikana yhdeksän matkanjärjestäjä- ja tiedotusvälineiden edustajien FAMtripiä Lahden seudulle. Vieraat ovat tutustuneet ensisijaisesti hankkeessa mukana oleviin yrityksiin ja tapahtumiin. FAMtrippeihin on osallistunut 24 matkanjärjestäjää, 28 median edustajaa ja yksi moottoripyöräseuran edustaja.

Yhteistyössä Visit Finlandin kanssa Lahden seudulle tulee vielä toukokuussa 42 venäläistä matkanjärjestäjää, jotka ovat matkalla VF:n suurimpaan vuosittaiseen Suomi-workshoppiin.

Saadun palautteen ja Lahti Regionille toimitettujen artikkelien perusteella vieraat ovat olleet tyytyväisiä näkemäänsä ja kokemaansa. Tavoitteeseen on päästy myös siten, että kauppojakin on päästy solmimaan.

Jatkotoimenpiteinä kaikille Lahden seudulla vierailleille toimitetaan jatkuvasti lisää ajankohtaista tietoa Lahden seudusta. Tavattujen toimijoiden yhteystiedot ja kiinnostuksen kohteet toimitetaan tiedoksi myös projektissa mukana oleville yrityksille.

Lisätietoja:
Kirsti Simola, markkinointipäällikkö
Lahden seutu – Lahti Region Oy
kirsti.simola@lahtiregion.fi
p. 040 865 6890

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?