Twitter

Viipuri-Svetogorsk -maantielle haetaan federaation statusta

Leningradin oblastin tiehallinnon johtaja Mihail Kozminyh on välittänyt Federaation tiehallinnon johtajalle Roman Starovoitille esityksen, jossa esitetään Viipuri-Svetogorsk –maantien siirtämistä Federaation tiehallinnon ylläpidettäväksi. Esitys on lähtöisin Leningradin oblastin kuvernööri Aleksandr Drozdenkolta.

Noin 50 kilometrin mittaista Viipurin ja Svetogorskin yhdistävää maantietä ylläpidetään tällä hetkellä aluehallinnon varoin. Tie yhdistää Svetogorskin kansainvälisen rajanylityspaikan M-10 ”Skandinavia” moottoritiehen.

Esityksestä on valmisteltu asiakirjapaketti, joka on tällä hetkellä Venäjän tiehallinnon käsiteltävänä. Alustavien arvioiden mukaan Leningradin oblastin aluehallinnon esityksellä on mahdollisuudet tulla hyväksytyksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?