Twitter

Lenta kasvatti myyntiään reippaasti

Pietarin suurimpiin vähittäiskauppaketjuihin lukeutuva Lenta on ilmoittanut kasvattaneensa liikevaihtoaan 37,7% kuluvan vuoden ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Asiasta uutisoi talouslehti Delovoy Peterburg.

Yrityksen myynnin ilmoitetaan kasvaneen 13,6 %. Kasvu on aiheutunut asiakkaiden keskiostosten kasvun (+7%) ja kasvaneen asiakasvirran (+6,1%) ansioista. Lentan pääjohtajan Jan Dunningin mukaan kauppaketju onnistui lisäämään asiakasvirtaansa erityisesti edullisiin tuotteisiin keskittyneillä mainoskampanjoilla. Lentan sijoittajatiedotteen mukaan yhtiö onnistui kasvattamaan liikevaihtoaan myös edellisellä, vuoden 2013 viimeisellä neljänneksellä.

Vuoden 2014 ensimmäisen neljänneksen aikana yritys avasi kaksi uutta kauppaa. Lenta operoi tällä hetkellä yhteensä 89 kauppaa, joiden yhteenlaskettu myyntipinta-ala on 522 000 neliötä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?