Twitter

Tripadvisorin käyttäjät äänestivät Pietarin maailman TOP-20 matkakohteiden joukkoon

Pietari on rankattu 16. sijalle maailman mielenkiintoisimpien matkakohteiden listalla. Lista perustuu matkailusivusto Tripadvisorin käyttäjien arvioihin.

Vuoden 2014 Travelers Choice –listan kärkeen sijoittuivat Istanbul, Rooma, Lontoo, Peking ja Praha. Pietaria heikommin rankingissa sijoittuivat mm. Dubai, Bangkok, Budapest, Lissabon ja San Francisco.

Tripadvisorin matkakohde-esittelyssä Pietarin vahvuuksiksi luetellaan rikas kulttuuritarjonta, arkkitehtuuri, Neva-joki kanavineen, aktiivinen yöelämä ja ravintolatarjonta. Vuonna 2013 Pietari sijoittui sijalle 20.

Tutustu listaan täällä.

Lue myös:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?