Twitter

Ryanairin Venäjän-lentojen aloitus lykkääntyy lokakuulle?

Halpalentoyhtiö Ryanair aloittaa Pietarin ja Moskovan lentonsa tuoreimpien tietojen mukaan lokakuussa. Asiasta kertoi verkkolehti RBK Pietarin Pulkovon lentoasemalta saatujen tietojen perusteella.

– Ryanairin ja Pulkovon välinen sopimus on saatu aikaan ja lennot alkavat lokakuussa. Nyt kaikki riippuu siitä, kuinka nopeasti Ryanair saa sovittua tarvittavat lupa-asiat Venäjän ilmailuviranomainen Rosaviatsian kanssa, Pulkovon edustaja kertoi RBK:lle.

Ryanairin Venäjän-lentojen alkamisesta uutisoitiin jo viime vuoden loppupuolella. Ryanair kertoi alkavansa lentää Irlannin Dubliniin Pietarista ja Moskovasta. Säännöllisen reittiliikenteen arvioitin tuolloin alkavan maaliskuun lopussa 2014.

Maaliskuussa Pulkovon lentoaseman kotisivuilla julkaistun tiedotteen mukaan lentojen oli määrä alkaa huhtikuun 1. päivänä. Ryanair lentäisi Pietarista Irlannin pääkaupunkiin kolme kertaa viikossa. Myöhemmin Pulkovon lentotoimintaa hoitava yhtiö kuitenkin ilmoitti, että lentojen alkamista lykätään.

Venäjän ja Irlannin välillä ei tähän mennessä ole ollut säännöllistä lentoyhteyttä. Moskovan ja Dublinin välillä lentää venäläisyhtiö S7, mutta se toteuttaa lentojaan vain kesäsesonkina.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?