Twitter

Portugali avasi viisumikeskuksen Pietariin

Portugalin suurlähetystö tiedottaa avanneensa Pietariin uuden viisumipalvelukeskuksen 14. huhtikuuta lähtien. Viisumikeskus avasi ovensa Petrogradskin kaupunginosassa osoitteessa Tshkalovskij Prospekt 7.

Portugalin uusi viisumikeskus hoitaa ainoastaan lyhytaikaisten Schengen-viisumien hakemuksia ja valmiiden passien luovutusta. Hakemusten käsittely ja päätökset tehdään edelleen Portugalin suurlähetystössä Moskovassa, verkkolehti Proturizm.com uutisoi. Viisumikeskus lupaa pitää käsittelyajat alle kymmenessä vuorokaudessa.

Portugalin houkuttelevuutta matkakohteena pietarilaisten silmissä tulee viisumikeskuksen lisäksi lisäämään myös uusi suora lentoreitti Pietarin ja Lissabonin välillä. Uusi lentoreitti avataan heinäkuun alussa ja sitä operoi portugalilainen kansallinen lentoyhtiö TAP Portugal. Vuoroja toteutetaan kolme kertaa viikossa keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Aiemmin reitillä on lentänyt ainoastaan charter-vuoroja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?