Twitter

Yandex myi osuutensa Facebookista

Venäläinen Internet-yhtiö Yandex on myynyt osuutensa Facebook-yhtiöstä 8,1 miljoonalla dollarilla. Yandexille ei kaupan jälkeen jäänyt yhtään Facebookin osakkeita, talouslehti Forbes uutisoi.

Yandexista tuli Facebookin osakas vuonna 2012, kun se myi Facebookille osuutensa israelilaisesta Face.com –kasvojentunnistuspalvelusta. Kaupan yhteydessä Yandexille siirtyi 142 000 Facebookin osaketta. Suurimman osan osakkeistaan Yandex myi pois jo vuonna 2013 ja loput huhtikuussa 2014.

Yandex on talouslehti Forbesin mukaan Venäjän suurin Internet-yhtiö 1,2 mrd. dollarin liikevaihdollaan ja noin 4500 työntekijällään. Yhtiön hakukoneella on noin 55 – 60% markkinaosuus venäjänkielisessä Internet-segmentissä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?